23 жовтня стало відомо, що експонати «Скіфського золота» були знайдені в Іспанії.

За повідомленнями Нацполіції Іспанії «Агенти заарештували п'ятьох людей, тим самим ліквідувавши злочинну мережу, яка займається незаконним вивезенням культурних цінностей з України. Вилучені вироби — золоті прикраси, що мають величезну історичну та економічну цінність, були вкрадені, незаконно вивезені та мали бути продані в Мадриді». За оцінкою іспанських фахівців, вартість коштовностей становить понад 60 мільйонів євро.

На новину відреагував український репер Потап, для якого Іспанія стала останнім часом другим будинком. Музикант спробував нашвидкуруч скласти кілька рядків про знайдене золото і зачитати їх під музику, проте творіння вийшло вульгарне і нескладне.

Варто зазначити, чоловік Насті Каменських цим вчинком ще більше впав в очах українців, яких вразило навіть не так бездарне виконання, як синюшний колір обличчя 42-річного артиста.

Золото з України

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Все новости

Заарештовано у Мадриді

60 мільйонів євро

Хотели сп**дить, х*р вам!

Іспанська поліція працює о-о-о

Краще ТРО!

Повертайся додому, Скіфське золото!

@potapreal

Золото із України

♬ original sound - Potap

«Невже Потап спивається? Дуже шкода…», «Це дно!», «Невже Настя не може привести його до тями?!», «Іспанський сором!», «Позорище! Що ти вживаєш?! — пишуть передплатники.