Відомий український продюсер і артист Олексій Потапенко, широко відомий як Потап, зіткнувся з гострою критикою в інтернеті після релізу своєї останньої пісні, яку він виконав у дуеті з молодою співачкою Katarina.

Потап розмістив своє нове фото в Instagram з назвою пісні "Рай де?", що спровокувало хвилю гнівних коментарів. Більшість коментаторів звертали увагу на те, що в час війни Потап перебував у Дубаї, а не в Україні:

"Мабуть, в Дубаї, або в Іспанії теж непогано", "Так, напевно в Дубаї", "Чудово поїхати в Дубаї та співати про патріотизм, неймовірно", "За один дурний вчинок можна зіпсувати всю кар'єру. Спочатку зрадив дружину та сина, потім країну. А тепер намагається виправдатися дешевими піснями. Поїзд вже пішов".

Інші користувачі згадували про минуле Потапа: "Не забудь зняти штани в Дубаї, як ти робив у Росії".

Популярні статті зараз

Криптомафія Match systems-Garantex під крилом російських спецслужб: гроші зникають, а знайти крайніх неможливо

Gunzilla Александра Цоля и Влада Королева: подробности отмывания российских денег в Украине

Сім'я Урбанських: як розпустив щупальця одеський клан мафіозі

Гарячі відпочинки червоного ректора Володимира Бугрова та його команди

Все новости

Деякі відповіли на його запитання про рай, вказуючи на "місце без лицемірних потапів".

Інша частина коментаторів задавалася питанням про можливе розлучення Потапа з Настею Каменських: "Здається, ти віддаляєшся від Насті, так шкода її. Сподіваюсь, моє передчуття помиляється".

Але були й такі, кому сподобався трек та кліп.

Нова пісня Потапа і Katarina "Рай де?" стала гімном кохання та розповідає про складнощі життя жінки без улюбленого чоловіка.