15-річний син відомих українських зірок Потапа та Ірини Горової, Андрій Потапенко, який досі тримався подалі від уваги ЗМІ, нещодавно дав своє перше відверте інтерв'ю.

Спадкоємець відомого репера провів бесіду з дівчиною, що є початківцем у журналістиці. Протягом короткого розмови він відкрив чимало цікавих фактів про себе. Відео інтерв'ю з'явилося на сторінці в Instagram та Tik-Tok-блозі Крістини Гелети. Коли юнак представлявся, він наголосив на тому, що є сином Ірини Горової, а про свого батька, який подорожує зі своєю другою дружиною по Латинській Америці, нічого не згадав.

Андрій розповів, що деякий час провів у Венгрії, і на питання про плани щодо переїзду за кордон, відповів: «Я прожив у Будапешті півтора року. Там мені дуже сподобалося. Але мій дім тут, тому я обираю Київ».

Хлопець також зазначив, що захоплюється спортом, особливо американським футболом. Він зізнався, що поки не перебуває у стосунках і планує одружитися після 23 років, на відміну від своєї матері, яка вийшла заміж у 16 років.

«Я думаю, що це буде приблизно у 24-26 років. Точно не раніше 23. Можливо, дітей буду мати у 28-29 років, хоча можливо й після 30. Я не можу брати на себе відповідальність за сина чи дочку, коли ще сам не до кінця усвідомлений. Тому, звісно, краще після 30 років», - поділився своїми думками син продюсера.

Популярні статті зараз

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Пенсіонери будуть задоволені? Кабмін ухвалив доленосне рішення про пенсійні посвідчення

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Юний журналіст також запитала Андрія, як він планує відсвяткувати перемогу України, на що він відповів, що ще не обмірковував цього, але, ймовірно, відправиться на Крещатик, як і більшість українців. Дівчина запропонувала піти разом, а також запросити його батьків. Андрій відповів, що його мати малоймовірно зможе прийти, а про батька знову не згадав.

Цікаво, що Андрій Потапенко, незважаючи на свій молодий вік, вже має чіткі плани на майбутнє та своє бачення життя. Його здорове ставлення до особистих відносин та родинного життя демонструє зрілість та відповідальність, яка, без сумніву, є важливою для молодих людей сьогодення.