Ведучий Олексій Суханов, який нещодавно відмовився від російського паспорта, розповів в інтерв'ю, що не підтримує зв'язку зі своїми батьками, які мешкають у Росії.

Відповідну новину розмістили на сайті «gazeta»

Він висловив небажання спілкуватися з проживаючими там людьми, чи то родичами, чи знайомими, заявивши, що розірвав зв'язки з усіма в Росії, крім своїх бабусі та дідуся.

"Я не хочу спілкуватися з тими, хто там живе, родичі це чи просто знайомі. У мене там немає нікого та нічого. За винятком двох людей – бабусі та дідусі. Але вони вже в іншому світі, і я перед ними чесний. Думаю, мною пишаються. Щодня про них згадую – це єдині люди, яких мені не вистачає”, – пояснив Олексій.

Суханов уточнив, що для нього немає різниці між добрими та поганими росіянами. Він висловив скептицизм щодо можливості процвітання та цивілізованості Росії, а також сумніви у нинішньому стані російської культури.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Все новости

Олексій Суханов: скрін з відео
Олексій Суханов: скрін з відео

Він не ділить вихідців з Росії на добрих і поганих, а скоріше вважає їх адаптованими або імпотентами, залишаючи за ними вибір. Погляди доповідача відображають складний та критичний погляд на Росію та її нинішні обставини.

"Я не вірю в будь-яку можливість розквіту так званої Росії. Не вірю в те, що ця країна колись може стати цивілізованою. Не вірю у чинну силу російської культури. Не поділяю представників цієї країни на добрих та поганих. Вони для мене пристосуванці чи імпотенти – нехай обирають, третього не дано”, – підсумував ведучий.

Нагадаємо, гарем Султана Сулеймана став на вуха: Леся Нікітюк тепер дружина зірки "Чудового віку"?

Раніше «Акценти» повідомляли, терміново робіть запаси: часу залишилося мало, буде дуже важко

Як повідомляли «Акценти», поліція попередила всіх водіїв: нових штрафів не уникнути