Український актор театру, кіно та телебачення Сергій Кустов помер у віці 77 років. Відомий актор, удостоєний звання Народного артиста України, помер 2 грудня у місті Нікополь Дніпропетровської області. Новину підтвердили у прес-службі Першого академічного театру для дітей та юнацтва у Львові.

Сергій Павлович Кустов, визначний діяч в історії українського театру, присвятив Львівському театру 55 років свого життя, зігравши понад 100 ролей. Серед його помітних ролей — Гамлет, Голохвастів у «За двома зайцями», Робін Гуд та Лукаш у «Пісні лісу».

Сергій Кустов
Сергій Кустов

"Пішов у засвіти наш народний артист України Сергій Павлович Кустов – епоха історії театрального Львова та цілої країни, наш старший колега, друг та наставник. Сергій Павлович присвятив нашому театру 55 років свого життя, за цей час зіграв понад 100 ролей, серед яких найвидатнішими були ролі Гамлета, Голохвастова у виставі "За двома зайцями", Робін Гуда і Лукаша в "Лісової пісні", - йдеться у повідомленні.

Сергій Кустов
Сергій Кустов

Популярні статті зараз

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Сергій Кустов
Сергій Кустов

Народного артиста України також було відзначено за внесок у кіно, зігравши ролі у таких фільмах, як «Д'Артаньян і три мушкетери» та «Повернення мушкетерів».

Нагадаємо, відмінна допомога на зиму: як отримати під 18 тисяч гривень

Раніше «Акценти» повідомляли, нові правила продажу та обігу валют з грудня: долари, євро та перекази

Як повідомляли «Акценти», гарем Султана Сулеймана став на вуха: Леся Нікітюк тепер дружина зірки "Чудового віку"?