Ірина Білик та Дмитро Коляденко регулярно підігрівають чутки про можливе возз'єднання цієї зіркової пари, проте жоден з них офіційно не підтвердив, що вони знову разом.

Народна артистка України була заміжня п'ять разів, і її цивільний шлюб з Коляденком став одним із найбільш резонансних у світі українського шоу-бізнесу.

Пара була разом з 2004 по 2006 рік, і після гучного розлучення Ірина зізнавалася, що їхні відносини були сповнені сварок, які не раз переростали у бійки. Дмитро навіть загрожував оприлюднити інтимні фото Ірини.

Але з часом обидва заспокоїлися, і починаючи з минулої зими їх все частіше можна бачити разом на публічних заходах, де вони відкрито демонструють свої почуття одне до одного.

Окремо слід відзначити інший яскравий етап у житті Ірини – шлюб з хореографом Дмитром Дікусаром. Вони одружилися в 2007 році у Ріо-де-Жанейро і створювали враження ідеальної пари. Проте цей союз не тривав довго, і в 2010 році зірки вирішили розлучитися.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

Нещодавно в ефірі "Нашого радіо" ведуча Лера Товстолес спонукала Ірину до відвертого розмови, запитавши, з ким їй було краще в інтимному плані – з Коляденком чи Дікусаром? "О! Обидва чудові. Дівчата, скажу вам чесно – обидва такі розпусники! Чудові спогади", – поділилася спогадами співачка.