34-річна українська актриса Ксенія Мішина нещодавно поділилася у своєму Instagram відео, яке демонструє перетворюючу силу макіяжу. У відео вона спочатку з'явилася без макіяжу, а згодом показала, як візажисти покращили її зовнішній вигляд.

Відео викликало шквал компліментів від шанувальників, які виражали захоплення красою Мішиною як з макіяжем, так і без нього. У деяких коментарях підкреслювалося, що вона ідеальна в будь-якому стані, в той час як інші хвалили чарівність її погляду.

Ксенія Мішина без макіяжу
Ксенія Мішина без макіяжу

Ксенія Мішина з макіяжем
Ксенія Мішина з макіяжем

Ось кілька прикладів коментарів фанатів: "Це єдиний випадок, коли людина ідеальна і з мейком і без", "Погляд заворожує серце", "Що ти робиш з нами? Я померла від твоєї краси ", "Ви що так, що так - дуже красива, просто нереальна".

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

Здається, фанати Мішиної були щиро вражені демонстрацією її природної краси та вмілою роботою візажистів щодо підкреслення її рис.

Нагадаємо, Даша Квіткова без трусів засвітила зону бікіні: у вас очі на лоба полізуть

Раніше «Акценти» повідомляли, відсутність зв'язку: куди звертатися в екстрених ситуаціях і де знімати готівку при збоях банкоматів

Як повідомляли «Акценти», "зрозуміла у 40 років": Оля Полякова відверто розповіла про сеанси з психологом