Екс-дружина колишнього скандального депутата Юрія Арістова, Марина Арістова, брала участь у першому сезоні шоу "Холостяк". У інтерв'ю Аліні Доротюк вона розповіла, що спочатку не знала, на який проект йде, для неї був важливий піар.

Коли вона дізналася, що потрапила на "Холостяк", вона хотіла відмовитися від участі. Крім того, на той момент у неї був маленький ребенок від попередніх стосунків і робота.

Однак творці проекту, за словами Марини, переконали її залишитися. Вони запропонували певний час вирішувати її фінансові потреби, щоб вона продовжила участь у проекті.

Марина Арістова / Скріншот Instagram
Марина Арістова / Скріншот Instagram

"Я тричі відмовлялася від зйомок. Ще до зйомок я говорила: "Можна я піду, вибачте мене, я не хочу в цьому брати участь". Перед першою серією я сіла директорку шоу і кажу: "Виберіть мене в першій десятці. Тому що мені потрібно заробляти гроші, у мене є дитина, і на мене чекає робота". А там треба було звільнитися і йти на невизначений термін. На що вона сказала: "Добре, ми закриємо твої витрати, поки ти будеш на шоу". Ну і так вийшло, що мені ще трошки грошей заплатили, і при цьому всім я пішла", – розповіла Арістова.

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

Дівчина додала, що на проекті почала закохуватися в головного героя Макса Чмерковського, але відчувала, що він більше цікавиться переможницею Александрою Шульгіною, яка зараз заміжня і виховує двоє дітей.