Ніколас Карма — популярний український блогер, який публікує відео зі знаменитостями, розпитуючи про кількість грошей, витрачених на створення гламурних образів.

Кілька днів тому героїнею його ролика стала одна з найуспішніших вітчизняних інста-блогерок Юлія Верба. Ніколас зустрівся з нею у центрі Львова, коли зірка Інстаграма йшла пообідати із подружками. На питання Карми про вартість її одягу та аксесуарів, Юлія не замислюючись, назвала цифри, які для пересічних українців видаються просто надхмарними.

Окуляри за 400 євро, сумочка за 5 тисяч, та «улюблене колечко BULGARI» за 25 тисяч євро – це звичайний образ, в якому Юлія верба вийшла прогулятися з подружками, які, до речі, за вартістю свого одягу та прикрас ні до чого його не поступалися. Родзинкою ролика став новий Mercedes Верби вартістю 200 тисяч євро.

Все б нічого, якби не недавній скандал із технікою, яку Юлія передала на передову. Нагадаємо, після хвилі критики зі сторони зірок та волонтерів, блогер особисто передала військовим 4 автомобілі. Щоправда, користувачі помітили, що машини досить дешеві та непридатні для своєї функції – евакуювати людей.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Все новости

Саме тому ролик Ніколаса Карми викликав ажіотаж у мережі. Зокрема, зірковий оглядач Богдан Беспалов розкритикував Вербу: «Ср@ні жерсті совкового періоду непридатні для евакуації пригнала на фронт. На нормальні автомобілі не вистачило нашим захисникам, коштовності самі себе не придбають за 25 тисяч євро. Ти недостойна називатись українкою, сподіваюся тобі заброньоване місце в пеклі!».

Варто зазначити, що багато передплатників Беспалова не погодилися з ним і стали на захист Верби:

  • Так вона ці гроші сама заробляє, ні в кого не краде, і паралельно допомагає ЗСУ, хай купує що хоче! краще б так приділяли увагу дружинам і дітям депутатів, які витрачають украдені в країни гроші.
  • Українці українців біосміттям називають. Знала, що так буде, і це неадекватно. Замість конструктивної критики таке…
  • Коли наші люди перестануть рахувати гроші інших?