Співачка Оля Полякова в інтерв'ю Люкс ФМ висловилася про свій виступ на пишному весіллі експрокурора та колишньої співробітниці ДБР — Ростислава Ільницького та Роксолани Москви у Львові.

Артистка зазначила, що це найбільш «зашкварний» корпоратив у її житті.

«Сьогодні, якщо чесно, дуже багато весіль. І не всі люди, які влаштовують весілля, вкрали гроші у держави. Люди сьогодні не хочуть затягувати, вони не знають, що буде завтра. Тому у них гуляють. І деякі гуляють на останнє. Наша артистична справа — це працювати, а не саджати тих, хто вкрав. Тих, хто вкрав, нехай садить влада. Ми можемо запитати, але навряд чи нам скажуть правду: чесно зароблені гроші чи ні. Нам би не зжерти один одного всередині країни. Якщо є шахраї, то вони мають сидіти у в’язниці. Якщо є хабарники, то їх мають саджати за ґрати, а не ви потім один одного з кров’ю в яснах жерете один одного», — прокоментувала Полякова.

Співачка розсекретила свій найбільший гонорар за корпоратив:

«У мене була дуже велика сума. Це було перед війною. На Новий рік. Я не тільки мала співати, а й вести вечірку. Це була новорічна ніч і подвійний, подвійний гонорар. 100 тисяч доларів так, було. Але я захворіла на ковід і коли я віддавала цей гонорар, я ридала. Я просто ридала. Це був зашквар».

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости