У недавньому інтерв'ю для Ростислава Калацинського актор закликав недоброзичливих коментаторів не чіпати співака, адже мало хто знає, який тернистий шлях довелося подолати Олегу, щоб забратися на свою вершину слави. Мага розсекретив, що в юності Виннику довелося мити німецькі туалети, щоб допомогти своїй матері повернути зір.

«Олег Винник виріс за часів українського суспільства обмежено зрячих людей. Перший свій гонорар він витратив на те, щоби повернути мамі зір. І коли Олег Винник мив туалети у Німеччині, вас не цікавила його доля. До того, як потрапити до шоу-бізнесу, до того, як почати співати в Німеччині мюзикли, він мив туалети в Німеччині», — зізнався сценарист.

Режисер масових заходів додав, що співак, незважаючи на свою хворобу та лікування, активно підтримує українську армію.

«Зверніться до керівництва 135-го батальйону 114-ї бригади, ТрО, які були на бахмутському напрямку. Подивіться, скільки джипів із написом «Вовчиця» їздить фронтом. Шикарних, нових, нульових позашляховиків. Це все придбано Олегом Винником та передано на баланс бригади», — повідомив Мага.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Поділився Петро і тим, як Олег потрапив у неприємну ситуацію і ледь не став жертвою вбивць, які кинули його на велику суму грошей та погрожували вбити.

«У Олега Винника сталася дуже погана історія. Він передав гроші псевдоволонтерам, які вкрали ці гроші. Потім йому загрожували. Казали: "Приїдеш, ми тобі голову відстрілимо", - підсумував телеведучий.