У новому випуску авторської програми "Дорослі дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна обговорили тему неправди та відверто розповіли про ситуації, коли їм доводиться бути нещирими.

Обидві артистки зізналися, що не можуть обійтися без фільтрів у соціальних мережах. Зокрема, 44-річна Єфросиніна з сумом згадала часи, коли могла просто фотографувати себе та викладати фото без спеціальної обробки.

"Хотілося б повернути ті часи, коли можна просто так зробити знімок і нічого не змінювати", – з ноткою ностальгії відзначила Маша, додавши, що їй соромно за те, що вона публікує свої прикрашені фотографії.

Полякова заявила, що не бачить нічого поганого в тому, що вона використовує маски в Instagram, адже в її віці це цілком нормально. Вона також звернула увагу на те, що проблематично, коли без фільтрів не можуть обходитися ті, хто вдвічі молодший.

Популярні статті зараз

Стосується кожного: як зміниться рівень життя в Україні

На українців чекають жорсткі зміни: можуть скасувати з 1 липня

Пенсіонери будуть задоволені? Кабмін ухвалив доленосне рішення про пенсійні посвідчення

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Все новости

Оля привела приклад Ані Тринчер, яка раніше дорікала Поляковій за використання масок.

"Тобі 21 рік, блін, натуральна ти! Я взагалі могла б тебе народити, Аня Тринчер, розумієш? І Маша, до речі, теж! І не просто народити, і це ще б не було зарано, розумієш, Аня?... Я добре виглядаю, а подивимося, як Аня Тринчер буде виглядати через 22 роки!", – емоційно висловилася Полякова.