Українська виконавиця Анастасія Приходько вразила публіку відвертими подробицями своєї роботи з відомим композитором і продюсером Костянтином Меладзе.

Вона розповіла в інтерв'ю для YouTube-шоу ТСН.ua "Наодинці", що їхні відносини погіршилися після "Євробачення-2009". Продюсер почав віддавати її пісні іншим артистам і розірвав контракт з Приходько, після чого її відправили з Москви до Києва. Співачка вважає, що Меладзе намагався знищити її кар'єру.

"Після "Євробачення" Костянтин Меладзе став віддавати мої пісні іншим, нібито намагаючись зруйнувати мій проєкт "Анастасія Приходько". Мені навіть купили квиток о сьомій ранку і відправили до Києва. Одного дня ти отримуєш оплески всієї Європи, а наступного вже сидиш вдома, забутий усіма. Я втратила не тільки пісні, а й продюсера", - поділилася Приходько.

Анастасия Приходько.  Фото: скриншот YouTube-видео
Анастасия Приходько. Фото: скриншот YouTube-видео

Після повернення в Україну вона почала працювати над своєю творчістю самостійно, намагаючись повернутися на сцену. Згодом Меладзе знову з'явився в її житті, пропонуючи разом вести проєкт на телеканалі "1+1". Через підписаний контракт співачка була змушена погодитися.

Популярні статті зараз

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

"Коли Меладзе повернувся, він сказав, що я буду брати участь у проєкті на "1+1". Він заявив, що буде брати всі гонорари, а мені даватиме лише 10%. Це був другий удар, але я витримала. Він чекав, коли я впаду на дно", - згадує Анастасія.

Вона також зазначила, що під час їхньої співпраці продюсер часто її принижував, намагаючись уникнути "зіркової хвороби". Ці образи і приниження стали останньою краплею для співачки.

"Багато чого відбулося. Він принижував мене, кажучи, що я погано співаю і він мені не вірить", - додала вона.

Нагадуємо, Анастасія Приходько почала співпрацювати з Костянтином Меладзе після перемоги на шоу "Фабрика зірок-3" у 2007 році. У 2009 році вона представляла Росію на "Євробаченні" з піснею "Мамо", написаною саме Меладзе.