Відомий співак Віталій Козловський поділився несамовитим досвідом з лінії фронту.

На своїй сторінці в Instagram Козловський докладно описав жахливу ніч під час нападу окупантів на їхню позицію.

У своєму посту Козловський повідомив, що тієї ночі в бліндажі перебувало п'ять осіб, і їх позиції протягом 2,5 години безперервно обстрілювали снарядами. Інтенсивність атаки залишила все довкола них у вогні, а уламки впали їм на голови. Незважаючи на жахливу ситуацію, гурт у землянці відреагував по-різному: хтось молився, хтось закурив цигарки, а хтось писав повідомлення своїм друзям.

"Тієї ночі нас було в бліндажі п'ятеро. Наші позиції 2,5 години крили снарядами. Навколо все горіло, земля сипалась на голову. Хтось молився, хтось закурив, хтось писав повідомлення своїм…", - каже артист.

Віталій Козловський: скрін із Instagram
Віталій Козловський: скрін із Instagram

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Обезьяна редкой породы": звезда Instagram Настя Покрищук в одних трусах испугала турков своим изуродованным лицом

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Під час нападу Козловський зрозумів, що може не вижити. Ніч ознаменувалася руйнуваннями, довкола розкидані контужені миші. Снаряд навіть розірвався у небезпечній близькості від бліндажу.

Проте їм вдалося вижити, і коли настав ранок, вони опинилися на місці руйнувань. Густий ліс, що оточував їх, був випалений і вирівняний. Контужені миші, що колись з'являлися щоночі, тепер лежали на землі. Найближча лійка знаходилася всього за сім метрів від бліндажу. Незважаючи на руйнування, найважливішим було те, що всі залишилися живими, а ті, що вижили, навіть знайшли в собі сили пожартувати. Козловський наголосив, що цей досвід глибоко змінив їхню свідомість.

"Пережили. Настав ранок. Вийшли, а густий ліс довкола випалений і розбитий вщент. Миші, які до цього бігали за нами щоночі, валяються на землі контужені. Найближча вирва від снаряда – за сім метрів від нашого бліндажу. Але найголовніше – всі живі. І навіть знаходимо у собі сили жартувати. Те, що відбувається в голові, коли думаєш, що це вже кінець, змінює свідомість назавжди", - розповів артист.

Травматична ніч послужила натхненням для Козловського, який направив свої емоції на створення пісні "Навколо", присвяченої своїм товаришам, які пройшли разом з ним через це випробування.

Пісня відображає перетворюючу дію інтенсивних і небезпечних життя подій, з якими зіткнулися ті, хто перебуває на передовій.

Нагадаємо, "для с*кса…" Ірина Білик розповіла про зв'язок із фанатом, який зробив їй пропозицію на сцені

Раніше «Акценти» повідомляли, мобілізацію в Україні кардинально змінять: що задумали у Верховній Раді

Як повідомляли «Акценти», жорстко "відшили" Героя ЗСУ: група "Антитіла" потрапила у гучний скандал. Куди дивився Тарас Тополя?