На веб-сайті "Судова влада України" з'явилася інформація про реєстрацію заяви про розлучення Ніколая Тищенка та Алли Барановської.

Парламентарій та бізнесвумен одружилися у 2016 році і виховують сина Давида. До війни вони часто з'являлися на публічних заходах та ділилися спільними фото у Instagram. Ситуація змінилася після поїздки Тищенка до Таїланду у відрядження. Виявилося, що Верховна Рада не надсилала депутата в цю поїздку, і цей інцидент став початком ряду скандалів, пов'язаних з Тищенком.

Тим часом, із соціальних мереж зникли спільні фото Тищенка та Барановської, що спровокувало чутки про проблеми у їхній родині. Однак, дружина парламентарія запевняла підписників, що у них все добре. "Ми разом, наші стосунки тільки зміцнилися. Зараз, як і багато українських сімей, ми адаптуємося до нових умов життя. Наш тато не може бути часто з нами через роботу, але ми цінуємо кожну мить разом" - писала вона своїм фанатам.

Тищенко та його дружина
Тищенко та його дружина

Варто зазначити, що шлюб з Барановською став третім для Ніколая Тищенка. Від попередніх стосунків у нього є син Давид.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Все новости

Цікаво, що до обрання народним депутатом від "Слуги народу" у 2019 році Тищенко був власником великого ресторанного бізнесу. Перед входженням у велику політику ресторатор передав значну частку свого бізнесу саме на Барановську. Наразі вона володіє 74,55% в ТОВ "Мир ЛТД" (ресторан "Сейф") та 30% в ТОВ "ПКФ "Римид" (ресторан "Велюр").