Українська модель та телеведуча Даша Астаф'єва відкрила завісу особистого життя, зробивши несподіване зізнання про вплив війни на свій зовнішній вигляд.

У розмові з ТСН.ua в рамках проекту "Наодинці", вона поділилася, що через стрес, викликаний повномасштабним вторгненням Росії, її волосся стало повністю сивим. Знаменитість згадала, що перші сиві волосся у неї з'явилися ще у 16 років, як і у її батька.

"Сивина з'явилася в мене досить рано, буквально у 16 років, подібно до мого тата, який повністю сивий. Я просто регулярно фарбую волосся в свій натуральний колір, але насправді вже маю повністю сиву голову", - поділилася Даша.

Астаф'єва зазначила, що до війни більша частина її волосся була ще природного кольору, але зараз вона змушена частіше відвідувати перукарню. "З початком війни я стала повністю сивою, тепер мені доводиться фарбувати волосся щотижня", - зізналась артистка.

Окрім цього, Даша Астаф'єва поділилася своїми перевагами щодо процедур краси та догляду за собою.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

"Моя думка щодо пластичних операцій змінилася. Я не так категорична, як була раніше. Звісно, я все ще вважаю, що надмірність і неприродність завжди будуть оцінюватися критично. Я віддаю перевагу якісному домашньому догляду. Апаратні процедури – це нове відкриття для мене. Вони вимагають більше часу та знань, але це варто того. Замість пластичних операцій я більше покладаюся на масажі, здорове харчування та спорт. Це складніше, але це правильний і якісний вибір для мого майбутнього", - розповіла співачка.

Хоча Даша Астаф'єва переглянула своє ставлення до пластичних операцій, вона поки не планує лягати під ніж хірурга. Зірка зазначила, що не бажає нічого змінювати в своєму зовнішньому вигляді, за винятком можливого зменшення грудей, щоб було зручніше ходити без білизни.

Даша також поділилася, що вже користується ін'єкціями краси, роблячи уколи в лоб для мінімізації зморшок і підтягування шкіри. "Наразі я не робила пластичних операцій. Використовую ін'єкції, які потрібні, адже мені вже майже 40. Роблю уколи в лоб, колю вітаміни. Якщо б я і робила пластику, то можливо зменшила б груди. Віддаю перевагу масажам, спорту і харчуванню. Це складніше, але це якісний і правильний вибір для себе", - підсумувала вона.

Варто зазначити, що Даша Астаф'єва в період повномасштабної війни не покидала Україну, залишаючись у Києві. Вона активно долучається до волонтерської діяльності, надаючи допомогу українським захисникам.