Українська співачка Оля Полякова відповіла на критику з боку Ганни Трінчер щодо використання фільтрів у соцмережах. Полякова торкнулася цього питання під час проекту «Дорослі дівчатка», згадавши їхню спільну пісню «Шлях до перемоги» та зустріч на радіостанції.

Цю публікацію оприлюднили на сайті «gazeta»

Полякова згадала, як Трінчер прокоментувала її Instagram: «Ой, Олю, ти така красива без фільтрів, а навіщо ти фільтри використовуєш?". Я маю гарний вигляд. Побачимо, як виглядає Ганна Трінчер через 22 роки».

Поляковій здалося дивним отримувати подібні коментарі від 22-річної людини. Вона висловила своє захоплення Трінчером, але підкреслила різницю в життєвому досвіді, сказавши: «Ой, мені дуже подобається Аня Трінчер: "Я не використовую масок, я така натуральна вся, прекрасна та натуральна". Тобі 22 роки, натуральна ти. Я взагалі могла б народити тебе, Аню Трінчер. І Маша, між іншим, також. І мало того, не просто народити, а це ще було б не рано, розумієш, Аня Трінчер?» - Прокоментувала артистка.

Цей коментар відображає грайливу, але різку відповідь Полякової на критику.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Все новости

Нагадаємо, банк раптово заблокує вашу картку: як не втратити доступ до своїх грошей

Раніше «Акценти» повідомляли, Настя Каменських засвітила животик і натякнула на цікаве становище: вагітність – причина розлучення?

Як повідомляли «Акценти», українців чекають кардинальні зміни з 1 грудня: буде дуже жорстко