Українська співачка Оля Полякова, відома тим, що перше десятиліття шлюбу приховувала своє особисте життя, останнім часом почала відкрито розповідати про свої переживання. Подробицями перших днів стосунків із Вадимом Буряковським Полякова поділилася на ток-шоу з Машею Єфросініною.

Про це повідомляє видання «sensatsiya»

Полякова розповіла, що коли вона познайомилася із Буряковським, він уже був одружений. Незважаючи на ускладнення, вона наполягла на тому, щоб він розірвав шлюб. Зізнавшись, що спочатку була коханкою Буряковського, Полякова розповіла, що він, рішучий, швидко розірвав попередні стосунки.

Полякова підкреслила, що розуміє жінку в цій ситуації та визнає неприємність подібних трикутників.

«ТАК, Я БУЛА КОХАНКОЮ СВОГО ЧОЛОВІКА. НЕДОВГО, ТОМУ ЩО ВІН ДУЖЕ РІШУЧИЙ, ВІН НЕ СТАВ МУЧИТИ ЖОДНУ, НІ ДРУГУ, РОЗУМІЄТЕ, ВІН ЦЕ КОЛО ПЕРЕРВАВ, І ВСЕ. АЛЕ Я ПЕРЕЖИЛА ЦЮ ІСТОРІЮ, Я ЗНАЮ, ЩО ЦЕ ТАКЕ, Я РОЗУМІЮ ЦЮ ЖІНКУ, Я РОЗУМІЮ ЇЇ ГОРЕ, І ТРИКУТНИК – ЦЕ НЕПРИЄМНО, НЕ ТЕ ЩО НЕПРИЄМНО, ЦЕ ТРАГІЧНА СИТУАЦІЯ», - зізналася скандальна зірка.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Все новости

Оля Полякова та її родина
Оля Полякова та її родина

Зрештою, Полякова досягла свого, і Буряковський розірвав свій попередній шлюб. У пари народились діти. Полякова не висловила жалю з приводу свого вибору, заявивши, що вважає, що за обставин, що склалися, вчинила правильно.

Пізніше, коли Буряковський зіткнувся з фінансовими труднощами, відповідальність за сім'ю взяла на себе Полякова, і пара продовжила спільне життя.

Іншим жінкам, які потрапили в подібну ситуацію, співачка порадила відразу вимагати розлучення або припинити стосунки з одруженим чоловіком.

Нагадаємо, терміново робіть запаси: часу залишилося мало, буде дуже важко

Раніше «Акценти» повідомляли, банк раптово заблокує вашу картку: як не втратити доступ до своїх грошей

Як повідомляли «Акценти», Настя Каменських засвітила животик і натякнула на цікаве становище: вагітність – причина розлучення?