38-річна Тобі Мойо з Кейптауна поділилася з громадськістю своїм шокуючим досвідом після сеансу лазерної епіляції, який обернувся для неї справжнім кошмаром.

Через неакуратне проведення процедури співробітниками салону, шкіра на шиї та обличчі жінки нагадувала «шахову дошку» через опіки.

Тобі страждає від надмірного росту волосся через синдром полікістозних яєчників (СПКЯ), тож лазерна епіляція була частиною її регулярного догляду за собою. Вона вирішила пройти чергову процедуру у вересні цього року, вже звикнувши до цього досвіду, але на цей раз все пішло не так, як зазвичай. Тобі стверджує, що процедуру проводив стажист, і вона відчула різкий біль під час видалення волосся на лівій стороні шиї.

Обличчя дівчини перетворилося на шахматну дошку
Обличчя дівчини перетворилося на шахматну дошку

Жінка описала це як «гостре та незвичайне відчуття печіння». «Я не хотіла нарікати, бо думала, що вони знають, що роблять, хоча висловила своє занепокоєння через біль. Вони сказали, що це нормально і налаштували лазерну установку, на щастя, після цього стало менш боляче», — розповіла вона.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Після закінчення процедури працівник салону показав Тобі її шкіру в дзеркалі — на шиї і підборідді були видні незрозумілі квадрати. Тобі вважає, що опіки сталися через те, що стажер «забув включити охолоджувальний механізм, інтегрований в лазер». Незважаючи на жахливий результат і пошкоджену шкіру, Тобі все одно довелося заплатити за процедуру 13 фунтів. «Я була повністю шокована, я знала, що це ненормально, моя шкіра була обпалена до кореня. У мене темні прямокутники вздовж всієї шиї», — зазначила вона.

Обличчя дівчини перетворилося на шахматну дошку
Обличчя дівчини перетворилося на шахматну дошку

Незважаючи на те, що шкіра жінки виглядала дуже пошкодженою навіть через місяць, співробітники салону лише порадили їй прикладати холодний компрес і здійснювати догляд. Тобі кілька тижнів не могла ходити до басейну і уникати зустрічей з друзями.

Після скарги Тобі на стан своєї шкіри, все, на що зважилися винні співробітники, — вибачитися та надіслати жінці горщик з алое вера. «Вибачення і горщик алое вера не виправдовують завдану ними шкоду. Люди питають, що не так з моїм обличчям. Мені доводилося прикривати обличчя шарфами. Було дуже важко спати і жити своїм життям», — резюмувала жінка.