Гумористка та телеведуча Олена Кравець збирається разом зі старшою дочкою, 20-річною Марією, запустити новий проект — подкаст «Поговоримо вдома». Про це повідомила Олена Кравець у своєму Instagram.

Підкаст натхненний глибокими і часом суперечливими розмовами, які Кравець та її дочка ведуть на кухні. Вони вирішили дослідити вічну тему «батьки та діти» у форматі подкасту, прагнучи відвертого та сімейного обговорення.

Зйомки шоу Олени Кравець
Зйомки шоу Олени Кравець

Кравець зазначила, що розмови були показовими, і вони ділилися сміхом, сюрпризами та несподіваними одкровеннями. Подкаст обіцяє запропонувати чесне та щире дослідження динаміки стосунків між батьками та дітьми.

Зйомки шоу Олени Кравець
Зйомки шоу Олени Кравець

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Все новости

"Все почалося з наших з Машею розмов на кухні. Довгих, глибоких, іноді суперечливих, ну, ви знаєте... Вирішили, що варто спробувати зняти підкаст на вічну тему "батьків і дітей", тому що тема не розкрита. Вийшло дуже по-сімейному, відверто, чесно. Згадували, сміялися, дивувалися. Почула несподівані речі про себе... Не знаю, чи дізналася б про них, щоб не ця розмова. Більше поки що сказати не можу, все покажемо скоро”, - зазначила Кравець.

Нагадаємо, Леся Нікітюк без одягу змусила українців підбирати щелепи: втиснула нижче пояса зухвалими трусиками

Раніше «Акценти» повідомляли, Олена Кравець отримала 27 мільйонів від держави на власне телешоу: народ висловив "пару лагідних"

в Україні потужний дефіцит корисної продукції: ситуація критична

Як повідомляли «Акценти», Жанна Бадоєва "плюнула" на Україну та очолить російське шоу: замінить Максима Галкіна