Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва виступила з критикою на адресу колег, які залишили Україну після 24 лютого у пошуках біженців за кордоном. Такі артисти, як Влад Яма, Потап, Анатолій Анатолич, Олег Винник та інші, зіткнулися з критикою Даші Астаф'євої за те, що вони залишили країну у важкі часи.

Цю публікацію розмістили на порталі «sensatsiya»

Даша Астаф'єва, відома своєю красою, не лише зробила фінансовий внесок, а й працювала волонтером у Києві, беручи участь у таких заходах, як чищення картоплі у їдальні, щоб підтримати боротьбу українців.

Вона розкритикувала тих, хто біг за кордон замість того, щоб зробити свій внесок у справу. Зокрема, у її критиці згадувався Потап, через що той заблокував Дашу.

Даша Астаф'єва висловилася
Даша Астаф'єва висловилася

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Все новости

Даша відстояла свою позицію, наголосивши, що люди, яких вона особисто знає, втекли за кордон. Вона висловила розчарування, заявивши, що такі люди не збирають кошти для широкої аудиторії і не будуть робити свій внесок самостійно, наголосивши на жертовності та відданості тих, хто залишається і захищає країну.

Даша Астаф'єва була захисницею української мови та надала приклад, активно підтримуючи повний перехід українською мовою, підвищуючи свою репутацію серед прихильників.

Нагадаємо, Даша Квіткова без трусів засвітила зону бікіні: у вас очі на лоба полізуть

Раніше «Акценти» повідомляли,Санта Дімопулус вирішила не підтримувати Україну? Яке виправдання дала солістка "ВІА Гра"

Як повідомляли «Акценти», Олена Кравець отримала 27 мільйонів від держави на власне телешоу: народ висловив "пару ласкавих"