Андрій Шевченко, колишній нападник та головний тренер збірної України, висунув свою кандидатуру на пост президента УАФ (Української футбольної асоціації).

47-річний футболіст висловив подяку за ініціативу постійних членів УАФ та визнав важливість розвитку футболу та підтримки українських спортсменів.

«Я вдячний постійним членам Української асоціації футболу за їхню ініціативу – висунути мою кандидатуру на пост президента УАФ. Розвиток футболу, розвиток українських спортсменів є важливим та відповідальним завданням, яке потребує уваги. Особливо ж його потребує позиція України на міжнародній спортивній арені, захист наших прав, нові партнерства та горизонти, які нас посилять», - сказав він.

Шевченко планує підготувати програму, підібрати команду та зустрітися з представниками всіх регіональних федерацій, перш ніж оголосити про свої подальші кроки та рішення на своїх офіційних сторінках. Його кандидатуру висунули 14 членів ЗСУ.

«Я дякую за надану довіру і приймаю пропозицію балотуватися на пост президента УАФ. Беру час на підготовку програми та підбір команди, планую зустрітись із представниками всіх регіональних федерацій. Про свої наступні кроки та рішення повідомлятиму тут, на своїх офіційних сторінках», - написав Шевченко у фейсбуці.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Нагадаємо, ситуація критична: в Україні склався черговий плачевний сценарій

Раніше «Акценти» повідомляли, Тіна Кароль потрусила "грушами" у мікротопіці: зухвалий розріз не залишив уяві шансів

Як повідомляли «Акценти», починається космічний ріст цін: поспішайте купити ці важливі продукти