В Україні існує культура приготування домашньої випічки, якою з задоволенням діляться з близькими. Одним з улюблених ласощів є знаменитий львівський сирник. Для його приготування використовують різні добавки, такі як сухофрукти, родзинки та горіхи, але найсмачнішим вважається варіант із цукатами.

Рецепт святкового сирника з цукатами розміщений на Instagram-сторінці фудблогерки Ольги Кобик (oliakobyk). Сирна основа виходить особливо ніжною.

Інгредієнти для тіста:

  • 1 склянка води
  • пачка маргарину
  • 1 склянка цукру
  • 150 г какао

Покрокова інструкція:

  • Закип'ятити інгредієнти на вогні.
  • Охолодити отриману суміш.

Додатково:

Збити чотири яйця, додати до остиглої маси, ввести пачку розпушувача і дві склянки борошна.

Ретельно перемішати до консистенції сметани.

Інгредієнти для сирної начинки:

  • Перемолоти 1,5 кг сиру через м'ясорубку або збити у блендері.
  • Додати цукор на смак, три пачки пудингу, п'ять яєць і цукати.
  • Вилити більшу частину тесту на деко, викласти зверху сир, потім додати решту тесту і випікати.
  • Випікати при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.

Після охолодження сирника покрити його шоколадом.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Все новости