Зірка кулінарного шоу "МастерШеф" Ліза Глинська поділилася болючими спогадами про те, як 15 років тому втратила дитину під час пологів.

В інтерв'ю Аліні Доротюк Ліза розповіла, що родила в Ялті в приватній клініці. Ввечері їй прокололи води, але після цього пологова діяльність припинилась. Далі лікар давала їй таблетки, які, як виявилось, були для стимуляції пологів, хоча врач стверджувала, що це вітаміни.

"Виявилося, що таку таблетку можна вживати лише одну за ніч, а мені дали чотири. Зранку я почала блювати кров'ю", - поділилася Глинська.

Коли пологи відновились, виявилось, що пуповина обвила шию дитини. Лікарі не зробили УЗД при прибутті Лізи, щоб перевірити стан дитини.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

"Чим більше я намагалася народжувати, тим більше я душила дитину. Я народила мертву дитину. Почалася сильна кровотеча, тому мені наділи кисневу маску", - згадує Ліза.

До неї в лікарню приїхали батьки, які питали у лікарів про стан дитини, але вони лише відмахувались від питань і сказали, що Ліза сама на межі смерті.

Після цієї трагедії Глинській знадобилося багато часу, щоб оговтатися. Вона почала працювати з психологом і продовжувала це робити багато років.