Студія "Квартал 95" знову опинилася в центрі громадського обурення після оприлюднення чергового сатиричного номера.

Цього разу українці висловили свою критику через пісню, що, на їхню думку, неприпустимо жартує на тему розлучених війною сімей.

Не встигли вщухнути хвилі обговорень невдалої сценки про внутрішньо переміщену особу зі Скадовська, як "Квартал" презентував новий скандальний виступ. В опублікованому уривку з концерту, датованого 26 серпня 2023 року, йдеться про зустріч чоловіків із їхніми дружинами, які довгий час були розділені війною.

"Багато чоловіків в Україні вже більше двох років вимушені жити далеко від своїх дружин. Тому той момент, коли дружина повертається додому, для них є особливим у всіх сенсах цього слова. Бажаємо всім якнайскоріше об'єднатись зі своїми коханими", - йдеться у підписі до відео від "Кварталу 95".

Популярні статті зараз

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Все новости

Втім, замість позитивного сприйняття, пісня викликала хвилю невдоволення серед глядачів. Багато хто вважає, що тема втрати та розлуки через війну не повинна ставати предметом для гумористичних номерів.

Люди засуджують "Квартал 95" за цинізм і закликають студію припинити жартувати на болючі теми, особливо в час, коли країна переживає воєнне лихоліття.

Коментарі під відео переповнені гнівом і розчаруванням: "Це не смішно, це боляче", "Квартал, закривайся", - пишуть українці, які вважають такі жарти неприпустимими в контексті того, що тисячі сімей змушені жити у розлуці через російське вторгнення.