Приготування смачної, хрусткої смаженої картоплі для багатьох може стати кулінарним завданням. Щоб уникнути поширених помилок і досягти ідеальної страви, ось три важливі поради:
Час солі.
Замість того, щоб солити картоплю відразу після того, як вона потрапила на сковороду, зачекайте до кінця процесу приготування. Раннє засолювання може призвести до того, що картопля випустить сік, внаслідок чого його текстура стане менш хрусткою.
Приправте смажену картоплю безпосередньо перед подачею на стіл, щоб вона зберегла хрустку скоринку.
Достатня кількість олії.
"Робити це, як кролик": супербабуся влаштувала дуже відвертий показ на честь православного свята
Як зрадник став «волонтером»
"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила
Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села
Обов'язково використовуйте достатньо олії для смаження і не заощаджуйте на ньому. Недостатня кількість олії може призвести до того, що картопля прилипне до сковороди і не придбає бажану хрустку скоринку. Не шкодуйте масла, щоб забезпечити рівномірне приготування та хрустку скоринку.
Уникайте частого помішування.
Не піддавайтеся бажанню часто помішувати картоплю. Постійне помішування може призвести до того, що картопля виділить вологу і запобігає утворенню хрусткої скоринки.
Дайте картоплі покритися золотистою скоринкою, дайте їй деякий час готуватися в спокої, потім переверніть і повторіть, щоб він рівномірно підрум'янився.
Дотримуючись цих порад, ви зможете щоразу насолоджуватися ідеально хрусткою та смачною смаженою картоплею.
Нагадаємо, аномалії, морози, зливи та грози: погода у листопаді знатно потрусить українців
Раніше «Акценти» повідомляли, в Україні раптовий обвал цін на ключовий фрукт: потрібно ловити момент, це довго не триватиме.
Як повідомляли «Акценти», тепер мобілізація буде зовсім іншою: в Україні реформують ТЦК