Леся Нікітюк, 36-річна українська телеведуча, нещодавно пішла на сміливу трансформацію, представивши культову американську актрису Мерилін Монро.

Не боячись труднощів, Нікітюк успішно передала сутність Монро у сміливій фотосесії, де вона поклала волосся в таке ж укладання і додала нотку чарівності знаменитого секс-символу яскравим макіяжем та червоною помадою.

Відповідну публікацію Леся Нікітюк розмістила на своїй сторінці у Instagram.

У сміливій фотосесії Нікітюк набула спокусливих поз, продемонструвавши свої форми крізь прозору тканину бежевого міні-сукні. Одного особливо грайливого моменту вона випадково оголила спідню білизну, відвернувшись від камери.

Популярні статті зараз

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Шанувальники заповнили коментарі з ентузіазмом, щосили намагаючись знайти слова, щоб висловити свої емоції у відповідь на разючу подібність і сміливе виконання культового образу Мерилін Монро.

«Леся ви просто чудова», «Дуже гарна але в Монро були високі груди(не в обіду сказано)», «Леся, не сідай не в свої сані!», - пишут юзеры соцсети.

Коментарі зі сторінки Лесі Нікітюк
Коментарі зі сторінки Лесі Нікітюк

Нагадаємо, ніколи не купуйте квартири в "висотках": революційне дослідження вразить кожного

Раніше «Акценти» повідомляли, Тіну Кароль "змішали із брудом": письменниця помітила пікантні ігри зірки. Що вона робила?

Як повідомляли «Акценти», Юрій Горбунов виявився чиновником: скільки заробляє чоловік Каті Осадчої, доки українці виживають